Utrecht Centrum voor Mediation

Aanbod: Van conflict naar een veld van mogelijkheden

By 8 oktober 2019No Comments

Je hebt een conflict in je leven en wilt het liefst dat het er helemaal niet is. Het geeft spanning en stress en je kunt er nachten wakker van liggen. Je komt vast te zitten en het zuigt je in een negatieve spiraal naar beneden. Veel mensen kunnen jarenlang negatieve gevoelens houden, zelfs gezondheidsklachten ontwikkelen en weinig ruimte ervaren om op een andere manier naar een conflict te kijken.

‘Try not to resist the changes that come your way. Instead let life live through you. And do not worry that your life is turning upside down. How do you know that the side you are used to is better than the one to come?’ (-Rumi-)

In een creatief onderzoek gaan we samen op zoek naar ontwikkeling en de positieve kant van jouw conflict. We stappen in het veld van mogelijkheden waar beweging en flow het uitgangspunt zijn. Door contact met je eigen lichaam te ervaren en in beweging te komen, onderzoeken we nieuwe perspectieven op jouw leven.
Het uitganspunt in dit onderzoek is dat creativiteit en expressiviteit het blikveld van mensen kan verruimen. De onderzoeksvraag is dan ook: hoe kunnen creatieve werkvormen als dans en zang bijdragen aan het vergroten van autonomie? Autonomie is een kwaliteit die blijkt uit de inzet van drie capaciteiten: bewust zijn, spontaniteit en intimiteit.
In overleg met jou bekijken we wat past en wie tijdens de sessie aanwezig zijn.

Voor wie
Het is voor iedereen die met een conflict te maken heeft. Bijvoorbeeld thuis of op het werk. Het kan ook gaan om een kwestie waarin dingen stroef verlopen (en het nog geen conflict is). Daarbij is het belangrijk om bereid te zijn om creatief op reis te gaan. Zou je graag dit cadeau willen ontvangen of er meer over willen weten? Laat het ons dan weten via de contactgegevens hieronder, dan plannen we een afspraak. De pilotfase is tussen november en april waardoor de eerste drie aanmeldingen gebruik kunnen maken van een gratis sessie. Daarna zijn de kosten € 100,- per sessie (inclusief locatie, twee begeleiders, koffie en thee).

Wie zijn wij?
Maryse den Hollander
Ik werk als coach, trainer, dansdocent en zangeres en ben vooral een creatief mens. Ik hou van expressie geven; het binnenste naar buiten brengen. In de samenwerking met Jolanda willen we vooral ook de kracht van het non-verbale benutten en aanspreken bij mensen. Hierdoor creëren we beweging en mogelijkheden met de wens om dichter bij jezelf te komen. Zie voor meer info www.miescreeert.nl en bereikbaar via maryse@miescreeert.nl en 06-11151074.

Jolanda Elferink
Ik ben MfN-registermediator, trainer en coach en heb het Utrechts Centrum voor Mediation opgericht. Ik geloof dat conflicten bij het leven horen en mensen zelf in staat zijn oplossingen te vinden en dit uiteindelijk zal leiden tot nieuwe inzichten en groei. Dit lukt niet altijd alleen, graag loop ik dan een stukje mee om mensen hierin te begeleiden. Zie ook www.utrechtscentrumvoormediation.nl en bereikbaar via info@utrechtscentrumvoormediation.nl en 06-45488146.

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.