Jolanda Elferink - Mediation, Training & Coaching

Coaching op maat

Het aanbod bestaat uit coaching bij conflicten, loopbaanvragen, relatiekwesties, stress, burnout, samenwerkingsproblemen in teams of Loslaatcoaching.  

Het traject bestaat uit een intake waarin we bespreken welke vorm van coaching bij jou past. Bij aanvang ondertekenen we een coachingsovereenkomst. Het traject is op maat. Van allerlei methodieken tot (praktische) ondersteuning in de praktijk. Individuele coaching (van 1 persoon) kost €150 per gesprek van 1,5 uur. Afhankelijk van het type coaching, bestaat een traject uit gemiddeld 6-8 gesprekken.

Conflictcoaching voor samenwerkingsverbanden

Conflictcoaching voor samenwerkingsverbanden (zoals teams en groepen) bestaat uit korte afzonderlijke voorgesprekken en een aantal gezamenlijke conflictcoaching-sessies van 2 uur. Het is gericht op inzicht krijgen in de oorzaak van het conflict, de rol van het systeem en de betrokkenen krijgen handvatten om conflicten zelf op te lossen, bijvoorbeeld voor verbindend communiceren en hoe om te gaan met conflicten en inzicht in elkaars drijfveren, kwaliteiten en valkuilen.

Loslaatcoaching 

Loslaten is vaak de sleutel tot verandering. Loslaatcoaching is coaching bij (existentiële) levensvragen en vraagt om een nieuwe manier van kijken naar de werkelijkheid. Een werkelijkheid die verder gaat dan het verhaal dat iemand zichzelf vertelt. Je leert om vanuit een neutrale waarneming contact te maken met het hier en nu.

Meer weten? Neem contact op!
Neem gerust contact met mij op

Heeft u te maken met:

  • ‘Training Conflicthantering?’
  • ‘Met coaching zelf conflicten oplossen?’
  • ‘Op zoek naar begeleide intervisie?’
Contact opnemen