Jolanda Elferink - Mediation, Training & Coaching

Coaching op maat

Het aanbod bestaat uit: Conflictcoaching, Loopbaancoaching, Leiderschapscoaching, Relatiecoaching, Vitaliteit-burnout-stress-coaching,  Personal coaching en Teamcoaching. 

Het traject bestaat uit een intake waarin we onder andere samen het doel bepalen. Bij aanvang ondertekenen we een coachingsovereenkomst. Het traject is op maat, zoveel mogelijk passend bij de persoon om wie het gaat. Van allerlei methodieken tot (praktische) ondersteuning in de praktijk. Individuele coaching (van 1 persoon) kost €150 per gesprek van 1,5 uur. Afhankelijk van het type coaching, bestaat een traject uit gemiddeld 6-8 gesprekken.

Conflictcoaching voor samenwerkingsverbanden

Conflictcoaching voor samenwerkingsverbanden (zoals teams en groepen) bestaat uit korte afzonderlijke voorgesprekken en een aantal gezamenlijke conflictcoaching-sessies van 2 uur. Het is gericht op inzicht krijgen in de oorzaak van het conflict, de rol van het systeem en de betrokkenen krijgen handvatten om conflicten zelf op te lossen, bijvoorbeeld voor verbindend communiceren en hoe om te gaan met conflicten en inzicht in elkaars drijfveren, kwaliteiten en valkuilen.

Meer weten? Neem contact op!
Neem gerust contact met mij op

Heeft u te maken met:

  • ‘Training Conflicthantering?’
  • ‘Met coaching zelf conflicten oplossen?’
  • ‘Op zoek naar begeleide intervisie?’
Contact opnemen