Ik geloof dat conflicten bij het leven horen en mensen zelf in staat zijn oplossingen te vinden en dit uiteindelijk zal leiden tot nieuwe inzichten en groei. Dit lukt niet altijd alleen, graag loop ik dan een stukje mee om mensen hierin te begeleiden.

Sinds 2012 ben ik mediator. Al veel langer zijn mijn drijfveren een gelijkwaardige verbinding met anderen aangaan en samen naar mogelijkheden en oplossingen zoeken. Al ruim twintig jaar verbind ik mij met plezier aan mensen met verschillende achtergronden. Ik kom op plekken waar vraagstukken liggen of waar conflicten zijn. Bijvoorbeeld in bedrijven, organisaties, teams, vluchtelingenkampen en in families. Ik ‘zoom in’ op de persoonlijke verhalen en ‘zoom uit’ om ook het systeem erom heen te bekijken. Om samen de beweging in gang te zetten die past. Of het nu een oplossing is bij een conflict of een praktische stap naar een gewenste droom.

Ik ben MfN-registermediator, rechtbankmediator, trainer en coach en heb het Utrechts Centrum voor Mediation opgericht omdat ik met diverse ervaren MfN-registermediators, trainers en coaches samenwerk om tot optimale kwaliteit te komen. Verder ben ik aangesloten bij:

En ben ik CRKBO Geregistreerd Docent.

Ook is er actieve samenwerking met Merlijn Adviesgroep en Van Opstal & Partners.

Als lid van de hoofdredactie en mede auteur van het Handboek Mediation, uitgegeven door SDU en gebruikt voor alle examens voor mediators die MfN-register mediator willen worden, draag ik mijn kennis over.

italwaysseemsimpossible

MfN-Registermediator CMYKNaamloos-1CRKBO_Docent